Breakdance Mechelen

Leren breakdancen in Mechelen?

Wil je graag je eerste breakdance steps leren? Busta Move vzw heeft in Mechelen doorheen de jaren een van de grootste breakdance-scenes voor kinderen en jongeren uitgebouwd in Vlaanderen.

Breakdance is een kunst en een van de fundamenten van de hiphopcultuur. Om dit belangrijk immaterieel erfgoed te bewaren wordt daarom blijvend geïnvesteerd in promotie voor deze artistieke dansstijl. Michaël Priëels (Pirroman, Flash Family) is hierbij al vele jaren een kartrekker die samen met andere gepassioneerde lesgevers lessen en workshops geeft aan de nieuwe Mechelse generatie.

Om toekomstige Bboys en Bgirls aan te trekken worden daarom ook kampen georganiseerd. Het eerst volgende breakdance-kamp vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus in de Nekker. Hierbij worden kosten noch moeite gespaard en heeft Busta Move vzw dit jaar breakdancer Shigekix uit Japan kunnen strikken als hoofdlesgever. Hij is de gedoodverfde winnaar van de Youth Olympics in oktober 2018, en daarmee bevestigt Mechelen haar prominente rol in de Vlaamse hiphopscene.

Interesse?

Wil je graag je eerste breakdance steps leren? Noteer dan zeker bovenstaande data in je agenda. Meer info via onderstaande link. Inschrijven gebeurt via aanvraag: info@bustamove.be

Hopelijk tot in augustus of tot op een van de andere talrijke evenementen van Mechelen Hiphopstad dit jaar!

Facebook event